Vervoer
met
de Dierenambulance

Onze Dierenhulp Diensten

Ontdek hoe wij zorgen voor elk dier in nood met onze diverse hulpdiensten.

Bel voor het maken een afspraak 0900 – 4035009

Als eigenaar van een huisdier kan het soms een uitdaging zijn om je huisdier naar de dierenarts te vervoeren, vooral als je geen auto hebt of als je om een andere reden niet mobiel bent. Gelukkig biedt de dierenambulance een oplossing voor deze uitdaging.

Onze Diensten
Een van de belangrijkste diensten die de dierenambulance biedt, is het vervoer van dieren voor particulieren. Dit kan van alles zijn: het vervoer van een eigenaar met een ziek huisdier naar een dierenarts, of het terugbrengen van een dier naar huis na een bezoek aan de dierenarts.

Het is belangrijk om te weten dat de dierenambulance alleen het vervoer regelt. De afspraak voor bijvoorbeeld het consult maak je zelf met jouw dierenarts en je geeft deze informatie tijdig aan ons door.

Spoedgevallen
Er kunnen situaties zijn waarin de dierenambulance moet uitrijden voor een spoedgeval. In dergelijke situaties is het noodzakelijk dat de eigenaar (of iemand anders) meereist met het dier en tijdens het consult aanwezig blijft. Dit is om ervoor te zorgen dat de dierenarts alle nodige informatie heeft om de beste zorg te kunnen bieden.

Het team van de dierenambulance doet er alles aan om je op tijd op je afspraak en daarna weer thuis te krijgen. Echter, door spoedmeldingen kan dit soms meer tijd in beslag nemen dan normaal. Dit is iets waar elke eigenaar rekening mee moet houden bij het plannen van een bezoek aan de dierenarts.

Tarieven
Voor de diensten die de dierenambulance aanbiedt, gelden de volgende tarieven:

Vervoer naar dierenarts enkele rit (werkdagen tussen 8.30 – 22.00 uur): € 35
Retourrit zelfde dag: € 15

Deze tarieven gelden binnen de regio Haaglanden. Dit omvat plaatsen zoals Den Haag, Delft, Westland, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Delfgauw, Wassenaar, Zoetermeer en Hoek van Holland.

Kilometerkosten van € 1 worden in rekening gebracht voor ritten buiten de regio Haaglanden, met een voorrijtarief van €35 op werkdagen tussen 8.30 – 22.00 uur en €45 tussen 22.00 en op zaterdag, zondag en feestdagen.

Houd er rekening mee dat de starttijd van de rit bepalend is voor de prijs. Er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht als er gebruik moet worden gemaakt van een pont of tolwegen.

Let op, je kunt alleen met pin betalen voor je rit.

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van je dierenartsbezoek. Bel ons op 0900 – 4035009.

Fantastische hulp gehad van de dierenambulance! Mijn kat was lastig in zijn mandje te krijgen, maar dankzij de vrijwilliger is het gelukt.Jopie van der Ham

Geweldige mensen met een hart voor dieren! Ze brachten mij en mijn hondje Ollie naar de dierenarts en veilig thuis.


Koos van de Berg

Fijn dat zij het vervoer regelen voor mijn papegaai naar de dierenarts voor het knippen van nagels en snavel.


Joëlle Blijleven

Kies voor dierenliefde

Waarom kiezen voor Stichting Dierenambulance de Wijs?

Wij bieden toegewijde hulp aan gewonde en verweesde dieren,
24/7 beschikbaar voor noodsituaties.

24/7 Hulpdiensten

Altijd beschikbaar om te helpen, dag en nacht, voor elk dier in nood

Professioneel Team

Ons team bestaat uit experts die gepassioneerd zijn over dierenwelzijn

Toegewijde Zorg

Elk dier krijgt de zorg en aandacht die het verdient, met liefde en toewijding

Samen redden we levens

Help een dier in nood

Steun ons werk door te doneren of vrijwilliger te worden. Elke bijdrage helpt!

0900 – 4034009