Dierenhulpverlener
2023

van

Erkenning

Theo de Wijs:
Dierenhulpverlener van het jaar 2023

In de de wereld van dierenhulpverlening is er niemand zoals Theo de Wijs. Dit jaar is hij terecht uitgeroepen tot de Dierenhulpverlener van het Jaar 2023. Zijn toewijding en passie hebben niet alleen een blijvende impact op de dieren in nood gehad, maar ook op de gemeenschap die hij al meer dan 50 jaar trouw dient.

De Oprichting van Stichting Dierenambulance de Wijs
Het verhaal van Theo begint meer dan een halve eeuw geleden, toen hij Stichting Dierenambulance de Wijs oprichtte. Vanaf het allereerste begin nam Theo de verantwoordelijkheid op zich om de avond- en nachtdiensten te draaien. Deze toewijding is een zeldzaamheid en toont de passie en het doorzettingsvermogen van Theo in het helpen van dieren in nood.

Door de jaren heen heeft de stichting onder Theo’s leiding talloze dierenlevens gered en zich ontwikkeld tot een hoeksteen van de gemeenschap. De stichting biedt niet alleen directe hulp aan dieren, maar verhoogt ook de bewustwording rondom dierenwelzijn.

Een Halve Eeuw van Toewijding

Het is indrukwekkend om te zien hoe Theo zijn rol vervult, ongeacht de tijd van de dag of het weer. Zijn inzet gedurende de afgelopen 50 jaar heeft ervoor gezorgd dat dierenambulances in de regio altijd paraat staan om te helpen. Deze jarenlange toewijding is een inspiratie voor velen en een baken van hoop voor de dieren die zijn hulp nodig hebben.
Theo’s werk is een voorbeeld van hoe één persoon een enorme impact kan hebben op het leven van vele dieren en hun eigenaren. Zijn erkenning als Dierenhulpverlener van het Jaar 2023 is dan ook meer dan verdiend.

Laten we Theo de Wijs en Stichting Dierenambulance de Wijs blijven steunen en hun fantastische werk vieren. Dankzij mensen zoals Theo kunnen we een veiligere en zorgzamere wereld voor onze dieren creëren.