Een blik op ons bestuur

Samenstelling bestuur

Ontdek hoe we huisdieren en wilde dieren helpen in noodsituaties.

Voorzitter

T.M.L. de Wijs

Penningmeester

I.I. van Laar

Secretaris

L.T. Feenstra

Stichting Dierenambulance de Wijs biedt hulp om dieren in nood te helpen

Ons bestuur, een groep geweldige vrijwilligers, vormt de kern van onze organisatie. Ze zijn niet alleen bestuursleden, maar velen van hen nemen ook actieve rollen op zich zoals chauffeur, dierenhulpverlener of centralist op de dierenambulance. Deze hands-on ervaring stelt hen in staat om effectief leiderschap en oplossingen te bieden voor dagelijkse uitdagingen.

Hoewel ons bestuur de algemene leiding heeft, hebben we ook een onmisbare vaste medewerker die de soepele werking van onze operaties garandeert. Dit omvat het beheer van onze complete administratie, waarvoor we een softwareprogramma gebruiken dat speciaal voor dierenambulances is ontwikkeld.

Transparantie en verantwoording zijn belangrijk voor ons, en daarom zorgt onze penningmeester, I.I. van Laar, elk jaar voor een financieel jaarverslag dat door een onafhankelijke accountant wordt gecontroleerd. We maken ook jaarlijks een activiteitenverslag, om onze prestaties te evalueren en te zoeken naar verbetermogelijkheden.

Onze vrijwillige bestuursleden zijn een belichaming van toewijding, passie en professionaliteit. Hun werk is een constante herinnering aan het feit dat dierenwelzijn een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid is. We zijn enorm dankbaar voor hun inzet en toewijding.

Werken in de dierenzorg is meer dan alleen het verzorgen van dieren. Het vereist een voortdurende inzet voor verbetering, transparantie en verantwoordelijkheid, en een sterke ethische code. En dat is iets waar wij als organisatie enorm trots op zijn.

Onze hulp wordt gewaardeerd

Lees de ervaringen van mensen die we hebben geholpen.

Bedankt voor het redden van mijn kat. Jullie zijn geweldig!

Peter Jansen

De snelle reactie van het team heeft het leven van een gewond dier gered.

Linda de Vries

Professioneel en zorgzaam – ik raad hun diensten aan voor alle diereneigenaars.

Hans Bakker

Samen redden we levens

Word een donateur en red levens

Elke vorm van steun wordt zeer gewaardeerd en helpt ons om meer dieren te redden.