Doe eens iets extra's - Stichting Dierenambulance de Wijs

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 

 
Stichting Dierenambulance De Wijs is deelnemer van de SupportActie. Met deze deelname realiseren wij de benodigde extra en structurele inkomsten. Erg belangrijk voor het voortbestaan van onze stichting, maar vooral voor onze hulp aan de dieren!
 
U kunt zich aanmelden als supporter van Stichting Dierenambulance De Wijs. Dat kan via de link onderaan deze pagina. Als supporter van Stichting Dierenambulance De Wijs doet u automatisch mee met de landelijke loterij die door SupportActie georganiseerd wordt.
 
Eén lot kost € 5,50. Hiervan gaat 80% direct naar de zorg van gewonde en zieke dieren, oftewel € 4,40 per verkocht lot! De overgebleven 20% is bestemd voor de administratiekosten van de SupportActie.
 
Als supporter kunt u veel mooie prijzen winnen. Dat is natuurlijk geweldig. Maar: de grootste winnaars blijven de dieren voor wie we het allemaal samen doen.
 
Wilt u met uw bijdrage onze werkzaamheden voor zieke en gewonde dieren ondersteunen en ons voortbestaan mogelijk maken? En ook nog eens kans maken op vele mooie prijzen? Vul dan nu het online machtigingsformulier in, via de onderstaande link. Namens de dieren en ons hartelijk dank, en heel veel succes met de loterij!

 
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu