Wordt donateur het donatiebedrag bepaalt u zelf - Stichting Dierenambulance de Wijs

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

DAAROM HEBBEN WIJ U ALS DONATEUR HARD NODIG!

Stichting Dierenambulance De Wijs staat 365 dagen per jaar en 24 uur per dag klaar om dieren in nood te helpen. Als zelfstandige en onafhankelijke stichting werken wij zonder winstoogmerk. Wij ontvangen ook geen subsidies van instellingen of gemeenten. Een bewuste keuze. Als zelfstandige en onafhankelijke stichting kunnen we sneller en slagvaardiger werken. In het belang van de dieren in nood. Maar dat betekent wel dat we zelf moeten zorgen dat er geld binnenkomt om onze hulpverlening te waarborgen.

                                          


 
 


Wij helpen de dieren in nood, maar donateurs maken ons werk mogelijk. Een mooie en door ons erg gewaardeerde samenwerking, in het belang van de dieren. Hoe wordt u donateur?
 
U kunt donateur worden waarbij u het bedrag bepaalt per jaar Aanmelden is heel eenvoudig. Met het invullen en verzenden van het bovenstaande formulier bent u zo aangemeld. U ontvangt dan van ons per mail een bevestiging van uw aanmelding.
 
Ontvangt u geen bevestiging? Check dan even uw spambox; het komt voor dat de mail als spam wordt aangemerkt omdat deze automatisch wordt verzonden.

Ik wordt donateur en  bepaal zelf het bedrag wat ik wil doneren.
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu